Zelf een lamp samenstellen als professional

Je loopt al een hele tijd rond met dat idee om zelf een lamp op de markt te brengen. De lampenkap heb je al maar nu nog alle accessoires die er bij horen. Dingen zoals: een plafondkap, strijkijzersnoer of een fitting.

Wij helpen zowel grote als kleine makers sinds 2013 hun droom te verwezenlijken. Wat ooit begon als een “voor de lol” projectje is intussen een serieuze bezigheid geworden.

Wij leveren eenvoudige armaturen zoals snoerlampen, setjes met schakelaar, verlengkabels en andere complete sets aan diverse klanten in de verlichtingsindustrie.

Snoer met schakelaar en stekker.

Complete sets met snoer en schakelaar

Veel van de producten die we leveren zijn in diverse uitvoeringen en kleuren beschikbaar.

RM10 geel
RN06 jute
RM01 wit
RM09 rood

Een groot voordeel met het samenwerken met BlueNow is onze jarenlange samenwerking met Creative Cables. Met eigen productie faciliteiten en een design afdeling is dit Italiaanse bedrijf een belangrijke speler op de markt geworden.

Zonder de lokale expertise en het oog voor design en kwaliteit (CE) die BlueNow biedt was het bedrijf echter niet ver gekomen op de Nederlandse markt.

BlueNow werkt zeer intensief samen met Creative Cables en levert nog steeds het meeste maatwerk af in Nederland.

Snakebis set.

Enkele voorbeelden van verlichtingspendels/armaturen.

Veel van de armaturen sets die wij leveren dragen een CE keurmerk. Als startende maker hoef je je daar dus geen zorgen over te maken.

Wil je ook zelf een lampen collectie starten en heb je accessoires nodig?

Stuur een email aan info@bluenow.nl voor meer informatie of bel direct naar: +31(0)6 30289370

Laat een reactie achter